Detta är resultaten från Åhus Beach Fotboll 2018. Se de senaste resultaten från Åhus Beach Fotboll 2019 här.

Vi anmälde oss på fyllan DM

Anmälningsnr: 2022
Kontaktperson: Wilma Pylkkönen Logga in
Primär tröjfärg: Rosa
Sekundär tröjfärg: Grön
Ledare: Emilia Nilsson
Vi anmälde oss på fyllan var en av 225 klubbar från Sverige som hade lag som spelade under Åhus Beach Fotboll 2018. De deltog med ett lag i Dam Motion.

Förutom Vi anmälde oss på fyllan spelade också 8 andra lag i Dam Motion. De var uppdelade i 2 olika grupper, varav Vi anmälde oss på fyllan började i Grupp 2 tillsammans med Fc Brudar, Annikas team, Tesans Lirare och Göingeflickorna.

Vi anmälde oss på fyllan tog sig vidare till A-Slutspel efter att ha hamnat på 3:e plats i Grupp 2. Därefter tog de sig till 1/4 Final, men förlorade den mot Lämmeltåget med 0-2. I finalen slog Annikas team Bolltrollarna och vann därmed hela A-Slutspel i Dam Motion.

Vi anmälde oss på fyllan kommer från Sibbhult som ligger ungefär 39 km från Åhus, där Åhus Beach Fotboll spelas. Från området kring Sibbhult kommer också 69 andra klubbar (Bl.a: Löjligt Viktigt Möte, Strandängens IF, Dynamo WetWilly, Bjärnums GoIF, Bolltrollarna, BØRNES MAGASIN, Bois FC, Kristianstad FC, Ett gäng stolpskott och Vadå) som kommer att delta i Åhus Beach Fotboll 2018.

5 matcher spelade

Mål

Hälsningar till Vi anmälde oss på fyllan